Op vakantie naar Estland is altijd leuk, maar met korting op vakantie naar Estland is natuurlijk extra leuk. Daarom houd ik altijd in de gaten welke acties er gelden op reizen naar Estland, zodat ik het hier kan melden als je daar voordeel bij kunt hebben. Ook vind je hier gratis downloads en andere dingen die je vast leuk vindt als je van Estland houdt. Mis ik nog iets? Laat het me weten!

Tot wel 400 euro korting bij ANWB Vakantie

Ben je van plan om op autovakantie naar Estland te gaan? Dan is het de moeite waard om nu te boeken. Van 25 april tot en met 9 mei 2023 krijg je bij het boeken van je autovakantie bij ANWB vakantie een korting die kan oplopen tot maar liefst € 400. Hier vind je deze actie.

Zomerdeals van OAD

OAD heeft aantrekkelijke zomerdeals met extra korting tot wel 100 euro per persoon.

Gratis werken aan je wandelconditie

Ben je van plan om lekker te gaan wandelen in Estland? Dan kun je nu alvast een gratis ebook met wandeltips downloaden op DeWandeltrainer.nl. Die heeft ook online wandeltrainingen voor beginners, 10 km, 20 km en meerdaagse hikes.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.