Als je er echt snel wilt zijn, kun je beter het vliegtuig naar Tallinn nemen en daar aan je vakantie in Estland beginnen. Bij Transavia Holidays vind je makkelijk de beste vlucht en kun je ook meteen een hotel boeken als je dat wilt.

Auto huren in Estland

Als je ter plekke ook dingen buiten de stad wilt bekijken, kan het handig zijn om een auto te huren. Zelf ben ik (na wisselende ervaringen eerder) erg enthousiast over de huurauto’s van Sunny Cars. Waarom? Omdat ze all-inclusive zijn: er komen niet na de basisprijs of ter plekke nog allerlei kosten bij, maar alles is gedekt én als er iets gebeurt, is er een hulplijn die 24 uur per dag te bereiken is.

Fiets huren in Estland

Heb je zin in een fietsvakantie in Estland, maar wil je er wel met het vliegtuig naartoe? Dan vind je hier verhuurders van verschillende soorten fietsen (dus niet alleen stadsfietsen) in Estland.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.