Reisgidsen over Letland gaan vaak over Estland, Letland en Litouwen. De volgende kan ik je aanbevelen.

Dominicus Estland, Letland, Litouwen

Het fijne aan de gidsen van Dominicus vind ik, dat ze erg veel achtergrondinformatie bevatten. Extra voordeel van deze is dat er in april 2021 weer een nieuwe uitgave is. Goed actueel dus!

Reishandboek Estland, Letland, Litouwen

Het grote voordeel van de serie reishandboeken vind ik dat ze zo lekker compact zijn en tóch veel informatie bevatten. Deze kleine, dunne boekjes neem je makkelijk mee in een klein tasje of zelfs in je jaszak.

Rondje Oostzee

Het is niet direct een reisgids, maar meer een reisverslag van een prachtige reis door Noord-Europa: het boek Rondje Oostzee. De reis komt onder andere door Estland – meer over dit boek lees je hier.

Baltische zielen

Als je meer wilt weten over de geschiedenis van Letland, lijkt het boek Baltische zielen me een enorme aanrader. Het staat al een hele tijd op mijn lijst met te lezen boeken en dit is voor mij een mooie reminder voor me om dat vóór mijn volgende vakantie naar Letland ook echt te gaan doen.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.