Tijdens mijn stedentrips Helsinki en Riga verbleef ik met veel plezier in een Radisson-hotel. Vandaar dat mijn gedachten voor een stedentrip Tallinn ook meteen uitgingen naar deze hotelketen. Ik vond de volgende Radisson-hotels in Tallinn:

  • Radisson Blu Sky Hotel: dit hotel ligt maar 500 meter van de oude stad en heeft een Sky Bar en een restaurant op grote hoogte, waar je een geweldig uitzicht hebt over de torentjes en koepeltjes van het oude Tallinn, en over de Finse golf.
  • Radisson Blu Hotel Olümpia: hier verblijf je echt in het hart van Tallinn. Het hotel is Green Key-gecertificeerd en heeft uitgebreide voorzieningen zoals een restaurant, café en bar, fitness en wellness.
  • Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn: een hotel met een moderne uitstraling en veel voorzieningen in het centrum van Tallinn.
  • Park Inn by Radisson Central Tallinn: dit hotel staat op slechts 5 minuten lopen van het oude centrum van Tallinn. Daarnaast zit je hier maar 4 km van het vliegveld van Tallinn en maar 1 km van de kade waar de veerboten naar Tallinn aanleggen. Ook handig: de bus naar Pirita, een bij locals en toeristen populair strand, stopt voor de deur. Je bent er in minder dan een half uur en dan kun je een duik gaan nemen in de Baltische zee. Of loop in een klein kwartiertje naar de Sadama-markt voor allerlei lekkers én de perfecte souvenirs uit Estland.
  • Palace Hotel Tallinn: dit is wel een heel elegant hotel om te verblijven tijdens je stedentrip Tallinn. Het bestaat al sinds 1937 en is een begrip in Estland. Dit is de plek voor een luxe verblijf in Tallinn.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.