Tijdens deze individuele rondreizen rij je met eigen auto of een huurauto door Estland en andere landen (vaak Baltische staten, soms ook Scandinavië).

Stel je eigen reis samen bij Your Way 2 Go

Goed om te weten: bij Your Way 2 Go heb je heel veel vrijheid om je vakantie naar Estland zelf samen te stellen. Er zijn rondreizen die je zelf op allerlei manieren kunt aanpassen, je kunt zelf een reis opbouwen met bouwstenen en je kunt je laten helpen door een reisadviseur. Deze reisorganisatie houdt rekening met het klimaat en brengt je graag in contact met de plaatselijke bewoners van je bestemming, bijvoorbeeld om aan te schuiven voor een maaltijd.

Rondreis Estland en Letland (12 dagen)

Tijdens deze 12-daagse rondreis van SNP reizen reis je naar Estland en Letland. Onderweg verken je sfeervolle steden en nationale parken met stranden en heuvels. Deze reis van SNP natuurreizen biedt volop gelegenheid om te wandelen en fietsen.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.